Τον εξ αναβολής αγώνα για την 1η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος CYTA 2017-18 καλείται να δώσει η ομάδα μας απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 10/1/2018 στις 19:00 στο Στάδιο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ (Παφιακό).

Η ομάδα μας:

Η ομάδα μας διατηρείται για άλλη μία αγωνιστική στην 8η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς ενώ προέρχεται από την ήττα με σκορ 2-0 στο Στάδιο Νέο Γ.Σ.Ζ απέναντι στον Ερμή Αραδίππου. Δύο ποδοσφαιριστές αμφίβολοι για την ΠΑΦΟΣ FC , οι Παναγιώτης Ζαχαρίου και Πάμπος Δημοσθένους λόγω τραυματισμών. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στη διάθεση του κ.Luka Elsner σημειώνοντας πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο όσοι ποδοσφαιριστές είχαν εγγραφεί έως την κανονική ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

Ο αντίπαλος:

Ο Απόλλωνας Λεμεσού βρίσκεται στην 4η βαθμολογική θέση με 36 βαθμούς και 3 αγώνες λιγότερους και έχει την καλύτερη επιθετική γραμμή με 44 γκολ και μία από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος με 10 γκολ παθητικό. Στην τελευταία επίσημη αναμέτρηση του ο Απόλλωνας ήρθε ισόπαλος εκτός έδρας με την με σκορ 0-0 στο ‘’Αμμόχωστος Επιστροφή΄΄ απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Προϊστορία:

Ο Απόλλωνας Λεμεσού υπερτερεί στις αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες αφού η ΠΑΦΟΣ FC έχει 7 νίκες, 12 ήττες και 4 ισοπαλίες. Τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων ήταν αυτή της 14ης αγωνιστικής όταν η ομάδα μας γνώρισε τη βαριά ήττα με σκορ 0-6.

Ο διαιτητής του αγώνα και οι βοηθοί του:

Διαιτητής : Ψευδιώτης Κώστας

Α' Βοηθός Διαιτητής : Λαζάρου Ιωάννης

Β' Βοηθός Διαιτητής : Μαρίνου Μιχάλης

4ος Διαιτητής : Αναστασίου Γιάννης

Παρατηρητής Διαιτησίας : Καϊλης Πανίκος

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ

Εισιτήρια θα προπωλούνται στα ταμεία του γηπέδου πριν την έναρξη του αγώνα. Τα ταμεία και οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 17.30.

Οι φίλαθλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν στη διάθεση τους την Δυτική κερκίδα και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Λεμεσού την Ανατολική.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ το κανονικό, 10 ευρώ το μαθητικό. Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

Παιδιά κάτω των 12 ετών δωρεάν.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας PREMIUM και VIP θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από την κεντρική είσοδο του σταδίου.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας STANDARD και WOMEN, θα εισέρχονται στο γήπεδο ΜΟΝΟ από τις εισόδους 2 και 3, δεξιά και αριστερά της κεντρικής κερκίδας και ΔΕΝ θα επιτρέπεται η διέλευση τους στη κεντρική κερκίδα.

Η πώληση εισιτηρίων γίνεται μόνο με μετρητά.

Παρακαλούμε τους φίλαθλους της ΠΑΦΟΣ FC, να συμπεριφέρονται στα παιχνίδια με κόσμιο τρόπο και να τηρούν όλες τις οδηγίες των επιτηρητών και των Αρχών Ασφαλείας του Σταδίου, για την ομαλή διεξαγω γή του αγώνα και την αποφυγή οποιαδήποτε τιμωρίας για την ομάδα μας.