Το ιδιοκτησιακό καθεστώς και η διοίκηση της ΠΑΦΟΣ FC αναγνωρίζουν τη δυσκολία της κατάστασης και είναι βέβαιοι πως υπάρχει αρκετός χρόνος για να την αλλάξουμε.

Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων μηνών, συμπεριλαμβανομένης και της ήττας στην πρώτη αναμέτρηση για το δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Κύπρου, απαιτούν άμεση κινητοποίηση και λήψη διορθωτικών κινήσεων.

- Φυσικά και μας ανησυχεί η παρούσα κατάσταση της ομάδας μας.Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να πανικοβαλλόμαστε. Είναι λόγος για να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και να πιέσουμε τους εαυτούς ακόμα περισσότερο και αυτό είναι που θα κάνουμε. - Αυτό δήλωσε ο CEO της Total Sport Investments κ. Roman Dubov. - Έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια στην ομάδα φέτος και η ομάδα έχει ξεκάθαρα αποδείξει πως μπορεί να ανταγωνιστεί με μεγάλους αντιπάλους και να κερδίσει.

Οι ιδιοκτήτες της ΠΑΦΟΣ FC είναι απόλυτα ενήμεροι σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Κυπριακού ποδοσφαίρου, όπως και για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η διαβάθμιση για την ΠΑΦΟΣ FC το Μάιο του 2016.

Ένα συμπαγές πλάνο δράσης βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση του και σύντομα θα παραδοθεί στους ιδιοκτήτες από τη διοίκηση του Σωματείου. Το πλάνο αυτό αφορά διάφορους τομείς σε θέματα προπόνησης και παιχνιδιού με σκοπό να επιτευχθούν οι καλύτερες συνθήκες για την απόδοση και αποτελεσματικότητα των ποδοσφαιριστών.

Η ΠΑΦΟΣ FC έχει την δυνατότητα για άλλες δύο μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Αυτό που προκαλεί τη σχετική καθυστέρηση είναι απλά η προσπάθεια αποφυγής λανθασμένων επιλογών όπως στη περασμένη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Αυτή την Κυριακή η τελευταία προσθήκη, ο Kevin Berigaud (ο οποίος θεωρείται από το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση πως έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την ικανότητα μας στην επίτευξη τερμάτων) θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με την ομάδα μας.

Η Διοίκηση του Σωματείου θα κάνει τα πρώτα βήματα πριν το παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, και ελπίζει πως αυτή η αναμέτρηση θα μπορούσε να αποτελέσει κομβικό σημείο για τη συνέχεια και η ΠΑΦΟΣ FC, όπως και στον αγώνα της 16ης Σεπτεμβρίου απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας, θα ξεκινήσει ένα νέο αήττητο σερί.

Η σύμπνοια και η στήριξη προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι πολύ σημαντική σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την ΠΑΦΟΣ FC. Η στήριξη προς την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της πρέπει θεωρείται δεδομένη και στις επιτυχίες αλλά πολύ περισσότερο στις δύσκολες στιγμές έτσι ώστε αυτές να ξεπεραστούν άμεσα.